Papilio | Afspraak
16057
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16057,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Afspraak

 

Je aanmelden doe je via onderstaand formulier. Wanneer je dit formulier invult, krijg je onmiddellijk een automatische bevestigingsmail. (Check ook je spamfolder.) Elk teamlid is telefonisch of via mail bereikbaar. Indien u op voicemail komt, gelieve steeds uw naam en telefoonnummer achter te laten en dan zal u zo snel mogelijk terug gecontacteerd worden. Wegens de grote drukte zal u niet terug gecontacteerd worden indien u geen gegevens achterlaat op voicemail.

 

Er is een wachttijd voor psychotherapie/counseling voor volwassenen van ongeveer 4 tot 6 weken. U wordt gecontacteerd zodra er plaats is om een eerste gesprek in te plannen.

 

PRAKTISCH:

U kan uw auto parkeren aan de overkant van de straat of in de straat naast het tankstation. Gelieve niet naar achter te rijden; deze plaatsen zijn voorbehouden voor de bewoners van het gebouw en de personeelsleden van Papilio.

De ingang van de praktijk bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw. U kan dan drukken op de bel van het teamlid waar u een afspraak bij heeft en plaatsnemen in de wachtzaal (als u binnenkomt deur rechts).

 

 

  Naam*


  Naam doorverwijzer
  E-mail*
  Telefoonnummer*
  Naam huisarts*
  Mutualiteit*

  Wat is je zorgvraag?
  Psychotherapie kinderen of jongerenPsychotherapie/counseling/coaching volwassenenAuticoaching jongeren of volwassenenDieet- en bewegingsadvies kinderen, jongeren of volwassenen

  Ik ben overdag beschikbaar: janeensoms