Papilio | Afspraak
16057
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16057,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Afspraak

 

Je aanmelden doe je bij voorkeur via onderstaand formulier. Wanneer je dit formulier invult, krijg je onmiddellijk een automatische bevestigingsmail. (Check ook je spamfolder.) Je ontvangt dan binnen de drie werkdagen een antwoord van ons. Elk teamlid is telefonisch of via mail bereikbaar. Indien u op voicemail komt, gelieve steeds uw naam en telefoonnummer achter te laten en dan zal u zo snel mogelijk terug gecontacteerd worden. Wegens de grote drukte zal u niet terug gecontacteerd worden indien u geen gegevens achterlaat op voicemail.

 

U kan tijdelijk geen afspraak maken voor speltherapie, aangezien onze speltherapeute in bevallingsverlof is.

 

Er is een wachttijd voor psychotherapie/counseling voor volwassenen van ongeveer 2 à 3 maanden. U krijgt na het invullen van het aanmeldingsformulier binnen de week een mail aan met de vraag of u wenst gecontacteerd te worden wanneer er plaats is voor een intakegesprek.

Gezien het hoog aantal aanmeldingen zijn we genoodzaakt om een aanmeldingsstop in te lassen voor psychotherapie voor kinderen en jongeren. Deze aanmeldingsstop zal gelden tot 01/09/2023. Vanaf 01/09/2023 kan men opnieuw aanmelden, via formulier of telefonisch.

 

PRAKTISCH:

U kan uw auto parkeren aan de overkant van de straat of in de straat naast het ESSO tankstation. Gelieve niet naar achter te rijden; deze plaatsen zijn voorbehouden voor de bewoners van het gebouw en de personeelsleden van Papilio.

De ingang van de praktijk bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw. U kan dan drukken op de bel van het teamlid waar u een afspraak bij heeft en plaatsnemen in de wachtzaal (als u binnenkomt deur rechts).

 

 

  Naam*


  Naam doorverwijzer
  E-mail*
  Telefoonnummer*
  Naam huisarts*
  Mutualiteit*

  Wat is je zorgvraag?
  Psychotherapie kinderen of jongerenPsychotherapie/counseling/coaching volwassenenPsychodiagnostiek kinderen of jongerenSpeltherapie kinderenAuticoaching jongeren of volwassenenDieet- en bewegingsadvies kinderen, jongeren of volwassenen

  Ik ben overdag beschikbaar: janeensoms